BAÜN Fen Edebiyat Fakültesinde “Prof. Dr. İnci Enginün Seminer Kitaplığı” Açıldı

Türk edebiyat kuramcısı, edebiyat araştırmacısı, eleştirmen ve yazar Prof. Dr. İnci Enginün ismi, Fen Edebiyat Fakültesine bağışladığı kitaplardan oluşan seminer kitaplığına verildi. Prof. Dr. İnci Enginün’ün de katılımıyla gerçekleştirilen kitaplığın açılış programına; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Halil İbrahim Şahin, Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Duymaz ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Açılış programında kitaplığın fakülte için hayırlı olması dileklerinde bulunan Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Prof. Dr. İnci Enginün’e de yaptığı bağışı dolayısıyla teşekkür ederek belge takdiminde bulundu. Prof. Dr. İnci Enginün de kendisine gösterilen ilgi dolayısıyla memnuniyetini paylaşarak, açılışın ardından da okurları için kitaplarını imzaladı.